Doe de roomkaas en de suiker in een mengkom en meng de ingredienten, totdat het mengsel romig is geworden. Voeg vervolgens de eieren een voor een toe en mix na elk ei het mengsel weer tot het een romig geheel geworden is. Plaats de papieren bakvormpjes in de vormpjes van het muffinbakblik. Leg een biscuitje op de bodem van elk bakvormpje. Die het cheesecakebeslag in elk van de papieren vormpjes totdat deze voor 3/4 gevuld zijn. Leg vervolgens op elk cakeje een partje mandarijn. Bak de cake 15 minuten in het midden van een voorverwarmde oven. Wanneer de cakejes klaar zijn, haal dan het muffinblik uit de oven en laat deze 2 minuten op het aanrecht afkoelen. Wanneer het bakblik afgekoeld is haal dan alle cakejes uit de vorm en laat ze helemaal afkoelen. LAAT VERVOLGENS DE CAKEJES NOG EEN NACHT OPSTIJVEN IN DE KOELKAST, ALVORENS ZE OP TE SMULLEN.