Amandelsoep Onder Een Dakje Van Bladerdeeg

4
20-30 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de amandelen, kruiden, broodkruimels en knoflook in een pan en roer langzaam de melk erbij. Voeg de selderijbouillon toe als het een glad mengsel is geworden. Zet de pan op het vuur en laat 10 minuten zachtjes koken. Haal de pan van het vuur, breng de soep op smaak met zout en peper en roer de room erdoor. Hete soep in de soepkommen schenken. Bladerdeegplakjes met deegroller iets uitrollen en over soepkommen leggen. Randen met beetje water natmaken en vastplakken. Overtollig bladerdeeg met mesje wegsnijden. Soepkommen in midden van oven zetten en bladerdeeg 8-10 minuten goudbruin en knapperig bakken. Soepkommen uit oven nemen en op bordjes serveren.

Amandelsoep Onder Een Dakje Van Bladerdeeg is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Artisjokharten Met Cantharellen, Amandelsoep En Kwartel
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Saffraan-amandelsoep (sopa De Almendras)
30-60 min -
Bekijk recept
Amandelsoep
10-20 min -
Bekijk recept
Amandelsoep
0-10 min -
Bekijk recept