Sinterklaasrecept Gepocheerde Zalmforel Met Sabayonsaus

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De court-bouillon aan de kook brengen. De gefileerde forel erin leggen en in ? 5 a 6 minuten tegen de kook aan pocheren. In een andere pan de visfond laten inkoken tot er ongeveer 3 eetlepels over zijn. De slagroom erdoor roeren en de saus ca 3 minuten laten doorkoken. De boter klontje voor klonje door se saus kloppen. De saus niet meer laten koken. Naar smaak peper en zout toevoegen.

Sinterklaasrecept Gepocheerde Zalmforel Met Sabayonsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

asperges met sabayonsaus
0 min
Bekijk recept
Tompouce Van Fillodeeg, Zalm En Sabayonsaus
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bierschuim Met Ale En Jagermeister
10-20 min -
Bekijk recept
KABELJAUW MET GROENE ASPERGES
60 min Voorgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Water
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Aardappel-Mosterdsoep Met Rookvlees
20-30 min -
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Kaassoufle
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Gyrossoep
20-30 min -
Bekijk recept