Zuid Afrikaanse Bredie

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In braadpan olie verhitten en vlees in 4-6 min. op hoog vuur bruinbakken. Ui, knoflook, en gember toevoegen en 2-3 min. zachtjes meebakken. Kardemom, koriander, Italiaanse kruiden, rode peper, tomaat, bruine suiker en fond erdoor scheppen, Zout naar smaak toevoegen en vlees met deksel schuin op pan in 45-60 min. heel zachtjes gaarstoven, geregeld roeren.Deksel van pan nemen en in 15-20 min. vocht laten verdampen tot dikke saus ontstaat

Zuid Afrikaanse Bredie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zuid Afrikaanse Bredie
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
MAISBREDIE
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Zuid-Afrikaanse gehaktschotel met andijvie
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Chimichurri (Zuid-Amerikaanse kruidensalsa)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zuid-Amerikaanse rumpsteaksalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept