Stokbrood Gevuld Met Danish Blue En Perzik

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In zeef perziken laten uitlekken. In stukjes snijden. In kom doen: kwark, kaas en peper. Bieslook erboven fijn knippen. Goed door elkaar roeren. Spek en perzik erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Stokbroodhelften vullen met kaasmengsel. Goed aandrukken. Stokbrood in folie verpakken. Ca. 2 uur in koelkast leggen. Stokbrood uit aluminiumfolie nemen. In 24 plakken snijden.

Stokbrood Gevuld Met Danish Blue En Perzik is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Parmaham met meloen en perzik
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenlevers met perzik
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept