Zoek
Perzik Geglaceerd In Boter En Likeur Op Geitenkaas
4
10-20 min -
Smulweb.nl
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 perzikken 4 zachte geitenkaasjes 8 eetlepels rietsuiker
12 eetlepels perziklikeur 50 gr. roomboter
2 eetlepels verse fijn gesneden bacilicum Hulpmiddelen Koekepan 4 borden Hulpmiddelen - Koekepan 4 borden Voorbereiding De perzikken schillen(of uit blik) in gelijke stukken snijden
met de suiker en de likeur glaceren in de roomboter voorzichtig roeren in de pan . Bereidingswijze De geitenkaasjes in dunne plakjes snijden en in het rond op de borden leggen de warme perzik -massa er mooi opschikken
afmaken met de bacilicum. Serveertips Lekker met een zoete dessertwijn een perziklikeurtje
of een glas Prosecco. Bron Eigen recept. Foto's /
Bereiding
De geitenkaasjes in dunne plakjes snijden en in het rond op de borden leggen de warme perzik -massa er mooi opschikken afmaken met de bacilicum.
Perzik Geglaceerd In Boter En Likeur Op Geitenkaas is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Perziken met amaretti
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Parmaham met meloen en perzik
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenlevers met perzik
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept