Provencaalse Entrecote. ( Barbecue).*

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De rest van de Provencaalse kruiden over het gloeiende houtskool strooien en de entrecote aan elke kant 6 tot 8 minuten roosteren. Vlees bestrooien met grof zeezout, 5 minuten verpakt in aluminiumfolie laten rusten daarna in schuine dikke plakken snijden.

Provencaalse Entrecote. ( Barbecue).* is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept