Mosterdkaasfondue Met Pils

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Knoflook halveren en pan hiermee insmeren. pils in pan gieten en aan de kook brengen. kaas toevoegen en onder voortdurend roeren laten smelten. kaasmengsel niet laten koken. bindmiddel met jenever door kaasmengsel roeren tot homogene massa. fondue op smaak brengen met zout en peper en djinten. roer de mosterd door de fondue

Mosterdkaasfondue Met Pils is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept
Ginger-shandy-biercocktail
15 min
Bekijk recept
Snoek met bier en kruiden
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Muilezel
Bekijk recept

Mosterdkaasfondue
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdkaasfondue
10-20 min -
Bekijk recept