Rijke Tomatencompote

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de olie in een pan. Voeg de uien, knoflook en sinaasappelschil toe en bak tot de uien zacht maar nog niet gekleurd zijn. Voeg de balsamicoazijn toe en roer tot het volledig opgenomen is.
  • 2 Doe de tomaten en de puree in de pan en kook 10-15 minuten op een medium warmtebron of tot de compote de gewenste dikte heeft. Verwijder de sinaasappelschil. Breng op smaak met de rietsuiker en indien gewenst met peper en zout. De compote kan, na afkoelen, 2-3 dagen in de koelkast of 6 maanden in de vriezer bewaard worden.

Rijke Tomatencompote is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pangasiusfilet met venkel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met artisjok
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenstoemp met merguez en tomatencompote
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Artisjokken Met Blauwschimmelkaas Op Tomatencompote
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Rijke paella met kip en garnalen
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijke cheesecake met perziken
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gnocchi in rijke tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijke bramensoep met vers fruit
15 min- Nagerecht
Bekijk recept