Zoek
Citroen Gevuld Met Ijs
4
Langer dan 2 uur -
Smulweb.nl
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 liter roomijs
4 citroenen
citroensliertjes Voorbereiding
Het roomijs ongeveer een 1/2 uur laten ontdooien
Ondertussen van de citroenen het kapje eraf snijden
Het vruchtvlees eruit scheppen(met bolle lepelkant losmaken)
De uitgeholde citroenen met de kapjes bewaren
Roomijs mengen met citroenvruchtvlees en 4 uur invriezen Bereidingswijze
De uitgeholde citroenen vullen met het ijsmengsel
Garneren met wat citroensliertjes
En het kapje erbij maakt het af. Serveertips Serveren als nagerecht bij het kerstdiner. Foto's /
Bereiding
*De uitgeholde citroenen vullen met het ijsmengsel*Garneren met wat citroensliertjes*En het kapje erbij maakt het af.
Citroen Gevuld Met Ijs is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept
Schnitzel, citroen en courgette
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept