Champignons A La Bordelaise

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een flinke koekenpan tot ze begint te dampen. Voeg de champignons toe en bak ze 2 a 3 minuten op hoog vuur. Strooi er peper en zout op, temper de hittebron en bak de champignons al roerend met een houten lepel nog 4 a 5 minuten. Voeg de sjalot toe en laat het mengsel nog 2 minuten zachtjes bakken. Strooi er vlak voor het serveren de peterselie over en besprenkel de champignons met het citroensap. TIP: U kunt de champignons ook in wat dikkere plakjes snijden of ipv champignons boleten gebruiken. Voeg eventueel nog een glas rode wijn toe.

Champignons A La Bordelaise is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Boeuf à la Bordelaise
3u35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote à la bordelaise
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeeduivel A La Bordelaise
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Runderrollade A La Bordelaise
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept