Reuze Champignons

2
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de tonijn in een kom en prak de vis met een vork fijn. Schep de ui, de appel, de stukjes champignonstelen, de geraspte kaas, de kwark, peper en zout door de tonijn. Vul de champignonhoeden met het vismengsel. Zet de gevulde reuzechampignons in een ovenschaal. Schenk een laagje bouillon in de schaal en laat de champignons in de oven in ongeveer 15 minuten gaar en lichtbruin van kleur worden. Leg de gevulde reuzechampignons met behulp van een pannenkoekmes op twee bordjes.

Reuze Champignons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Knoflookscampi's
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Minispiesjes met Mexicaanse garnalen
15 min Snack
Bekijk recept
Citroen knoflook pasta met garnalen
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mixed visgrill
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept