Reebiefstukjes Met Wildsaus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Reebiefstukjes uit koelkast nemen en in ca. 30 minuten op kamertemperatuur laten komen. Oven voorverwarmen op 175? C of gasovenstand

3. Vier borden voorverwarmen, 20 gr. boter in kleine blokjes snijden en in koelkast zetten. In koekenpan rest van boter op hoog vuur goed heet laten worden. Biefstukjes ca. 1 minuut bakken, halverwege keren. Biefstukjes uit pan bestrooien met zout en peper. In schaal scheppen en in midden van oven ca. 5 minuten laten staan. ? Deel van achtergebleven bakvet uit pan schenken. Saus door bakvet roeren. Alle aanbaksels goed losroeren. Ca. 2 minuten op hoog vuur inkoken. Een voor een koude klontjes boter met garde door saus kloppen (saus niet meer laten koken). Saus over borden verdelen. Op elk bord in saus 2 biefstukjes leggen. Elk biefstukje garneren met toefje peterselie.

Reebiefstukjes Met Wildsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk met rodekool en balsamico
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spruitjes met volkoren-notenkruim
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Reegebraad met wildsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildsaus
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

reebiefstukjes met sherry
0 min
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Reebiefstukjes Met Bosvruchtensaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reebiefstukjes Met Portsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildsalade Van Herte-of Reebiefstukjes
30-60 min -
Bekijk recept