Reebiefstukjes uit koelkast nemen en in ca. 30 minuten op kamertemperatuur laten komen. Oven voorverwarmen op 175? C of gasovenstand
3. Vier borden voorverwarmen, 20 gr. boter in kleine blokjes snijden en in koelkast zetten. In koekenpan rest van boter op hoog vuur goed heet laten worden. Biefstukjes ca. 1 minuut bakken, halverwege keren. Biefstukjes uit pan bestrooien met zout en peper. In schaal scheppen en in midden van oven ca. 5 minuten laten staan. ? Deel van achtergebleven bakvet uit pan schenken. Saus door bakvet roeren. Alle aanbaksels goed losroeren. Ca. 2 minuten op hoog vuur inkoken. Een voor een koude klontjes boter met garde door saus kloppen (saus niet meer laten koken). Saus over borden verdelen. Op elk bord in saus 2 biefstukjes leggen. Elk biefstukje garneren met toefje peterselie.
Reebiefstukjes Met Wildsaus is een recept van Smulweb.nl