Bevroren Perzik

4
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Trek de vellletjes van de perziken, nadat u de vruchten even in kokend water hebt gehouden. Halveer de vruchten en verwijder de pitten. Verdeel het vruchtvlees in kleine blokjes en spreid die uit op een bakblik, dat u in de diepvriezer plaatst. Laat het fruit bevriezen. Roer de yoghurt door het sinaasappelsap en laat dit mengsel in de diepvriezer ongeveer 1,5 uur bevriezen. Houd 4 aardbeien apart voor garnering en voeg de rest samen met de bevroren perzik en het yoghurtmengsel in de foodprocessor en draai alles heel kort, zodat een onregelmatige massa ontstaat. Zet dit mengsel terug in de diepvriezer tot het niet helemaal stijfbevroren is (in 30 minuten). Verdeel het daarna over 4 hoge glazen, garneer met de achtergehouden aardbeien en een takje munt.

Bevroren Perzik is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Parmaham met meloen en perzik
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenlevers met perzik
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Waterijsjes van fruitmix
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworstschotel met erwten en munt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Speklapjes met witlof uit de oven
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept