Terrine Van Wild En Ganzenlever

0
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Giet eerst een laag bouillon in een brede glazen ovenschotel, zet in de ijskast en laat opstijven. Beleg met het vlees (de repen in de lengte van de terrine). Overgiet met enkele eetlepels bouillon en laat weer opstijven in de ijskast. Ga zo verder tot de glazen ovenschotel helemaal gevuld is. Laat 1 dag opstijven in de ijskast. Verwarm de bodem en de randen van de schotel met een kleine gasbrander of zet de terrine in heet water.

Terrine Van Wild En Ganzenlever is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Salade met foie gras en aardbeien, vinaigrette met sjalot
Voorgerecht
Bekijk recept

Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Regenboogterrine
1u20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouilleterrine
45 min Bijgerecht
Bekijk recept