Gehaktballetjes In Kerriesaus

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng het gehakt in een kom met zout, peper, ketjap en kokos en vorm er kleine balletjes van. Pel en snipper een ui. Snijd de ananas in stukjes. Verhit de olie in een een hapjespan en bak de gehaktballetjes rondom bruin. Schep ze op een bord. Fruit de uien met het kerriepoeder in het bakvet. Roer de bloem erdoor en voeg al roerende scheutje voor scheutje de bouillon toe. Blijf roeren tot een mooie saus ontstaat. Schep de gehaktballetjes met de stukjes ananas door de saus en laat het geheel nog ca. 8 minuten zachtjes sudderen. Lekker met rijst en sperziebonen

Gehaktballetjes In Kerriesaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept