Romanesco Timbaaltjes

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Houd 4 kleine roosjes apart. Doe de rest van de romanesco met de andere ingredienten in een mixerbeker en maak er een puree van. Verdeel de puree over 4 timbaalvormpjes van 2dl inhoud. Zet de vormpjes in een pan en vul die met water tot op 2/3 hoogte van de vormpjes. Kook zachtjes gedurende 15 minuten in affgesloten pan.Haal de vormpjes uit de pan en laat ze afkoelen. Borstel de champignons en snijd ze in plakjes. Snipper het sjallotje. Verwarm de olie in de koekenpan en fruit de sjallotjes. Als ze beginnen te bruinen doe je de champignons erbij en bak je die ligt aan. Doe de vers gesneden peterselie erbij en maak de champignons op smaak met zout en peper uit de molen.

Romanesco Timbaaltjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmmousse
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kabeljauwtimbaaltjes met saffraansaus
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Panna cotta classica
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Romanesco met mayonaise en broodcrumble
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kreeft met anijssaus en gegrilde romanesco-salade
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Zuppa di romanesco con grissini (romanescosoep met een soepstengel)
30 min-
Bekijk recept
Vleesbrood-burger
Hoofdgerecht
Bekijk recept