Zoek
Carpaccio Van Aubergine Met Fricandeau En Mozzarella
4
10-20 min -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 kleine aubergines
zout
100 g mozzarella
150 g cherry/kerstomaatjes
1 eetl. olijfolie
2 eetl. pesto
12 plakken fricandeau (vleeswaren)
versgemalen peper
2 eetl. gehakte basilicum (vers of diepvries) Voorbereiding Snijd de aubergines in dunne plakken. Bestrooi ze met zout en zet ze weg in een vergiet met een bord dat verzwaard is met bijvoorbeeld een vol conservenblik. Snijd intussen de mozzarellakaas in dunne plakjes. Halveer de helft van de tomaatjes. Dep de aubergineplakken droog met keukenpapier en bak ze kort in olijfolie in een grillpan of in een koekenpan met antiaanbaklaag. Leg de plakjes in een ronde waaiervorm op 4 borden. Bestrijk ze licht met pesto. Verdeel de dubbelgevouwen plakken fricandeau met ertussen mozzarella en halve tomaatjes over de aubergine Bereidingswijze Strooi er versgemalen peper over en garneer met basilicum en de rest van de tomaatjes. Serveertips In plaats van aubergine is courgette ook lekker.
De fricandeau kan worden vervangen door parmaham. Foto's /
Bereiding
Strooi er versgemalen peper over en garneer met basilicum en de rest van de tomaatjes.
Carpaccio Van Aubergine Met Fricandeau En Mozzarella is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Pizza quattro gusti
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept