Spits de eierdooier van het eiwit in 2 kommetjes en schenk de geroerde eierdooier uit in een bord.Strooi paneermeel op een tweede bord.Pel de bananen, haal ze door de eierdooier en wentel ze door het paneermeel.Laat de ananas in een zeef uitlekken en van 2 eetlepels sap op.Verhit olie of vet in een 180?C friteusse.Verhit boter in een grote braadpan en laat het vlees ongeveer 3 minuten aan elke kant gaar en bruin bakken.Verwarm ondertussen een schaal voor, om het het vlees achteraf op te leggen.Bak de bananen goudbruin in de friteusse, met 2 tegelijk gedurende 1 minuut.Laat ze uitdruipen in een vergiet.Bak de schijven ananas aan elke kant 1 minuut in boter of olie.Leg ze daarna bovenop het vlees.Roer het ananassap en 2 eetlepels heet water door het bakvet en giet een kwart van die mix over het vlees.De rest kan je kwijt in een sauskom.Leg de bananen naast het vlees.
Subtropische Schnitzels is een recept van Smulweb.nl