Knoflook-speklappen

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de stukken vlees in de hete olie tot ze goudbruin zijn.Giet de kruidensaus eroverheen en laat het, afgedekt, ca een uur sudderen. Maak van de tarwebloem met extra water en de sherry een glad mengsel. Doe het mengsel bij het vlees in de pan, onder goed roeren.Als de saus kookt en dik wordt zet je het gas laag en laat je het gerecht nog 1 minuut verder sudderen.

Knoflook-speklappen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde speklappen met bonenschotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken speklapjes met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met groninger worst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept