Vijgen Met Een Chocolade-Amandelvulling

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week de vijgen ca 1 uur in heet water. Rooster intussen de geschaafde amandelen in een droge koekenpan goudbruin en laat ze op een bord afkoelen. Meng de geroosterde amandelen samen met de in stukjes gebroken chcolade, de verkruimelde roomkaas, de slagroom en de vanillesuiker in een foodpressor tot een smeuig mengsel. Laat de vijgen uitlekken, knip de steeltjes eraf en maak met behulp van een theelepel een holletje in de vijgen. Vul de vijgen ? met behulp van een spuitzak of een theelepel met de chocolade amandelvulling. Druk de vijgen zo goed mogelijk in model en zet ze op de plek van het steeltje een amandel.

Vijgen Met Een Chocolade-Amandelvulling is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Appeldessert met amandelvulling en calvadosroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Mosselen Met Kruiden-Amandelvulling
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Visrolletjes met amandelvulling
0 min
Bekijk recept
Perziken met aardbeien en amandelvulling
0 min
Bekijk recept

Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met kaneelsiroop
15 min
Bekijk recept