Pikante Champignons In Yoghurtsaus

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

STAP02:Ongeveer 3 el olie in een brede anti-aanbakpan verhitten. De paddestoelen op middelhoog vuur 2 min. bakken tot ze een beetje aan elkaar plakken. In een schaal overdoen en apart zetten. STAP03:De rest van de olie verhitten. De uienpasta 3-4 min. goudbruin bakken. 1 el yoghurt toevoegen, 30 sec. bakken. Nogmaals 1 el yoghurt erbij en 30 sec. bakken. STAP04:De rest van de yoghurt toevoegen. 30 sec. verhitten. Korianderpoeder, garam masala, nigella- en chilipoeder toevoegen, 30 sec. bakken. Zout en tomatenpuree erbij doen, het warme water langzaam toevoegen en alles mengen. Al roerend aan de kook brengen. STAP05:De paddestoelen met het vocht dat in de schaal is ontstaan erbij doen en zonder deksel ongeveer 5 min. zachtjes koken tot ze gaar zijn. Met verse koriander bestrooien en direct serveren.

Pikante Champignons In Yoghurtsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco's met rundvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken speklapjes met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballen met yoghurtsaus en Marokkaanse couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept
Huevos a la flamenca
Lunchgerecht
Bekijk recept