STAP02:Ongeveer 3 el olie in een brede anti-aanbakpan verhitten. De paddestoelen op middelhoog vuur 2 min. bakken tot ze een beetje aan elkaar plakken. In een schaal overdoen en apart zetten. STAP03:De rest van de olie verhitten. De uienpasta 3-4 min. goudbruin bakken. 1 el yoghurt toevoegen, 30 sec. bakken. Nogmaals 1 el yoghurt en 30 sec. bakken. STAP04:De rest van de yoghurt toevoegen. 30 sec. verhitten. Korianderpoeder, garam masala, nigella- en chilipoeder toevoegen. 30 sec. bakken. Zout en tomatenpuree erbij doen, het warme water langzaam toevoegen en alles mengen. Al roerend aan de kook brengen. STAP05:De paddestoelen met het vocht dat in de schaal is ontstaan erbij doen en zonder deksel ongeveer 5 min. zachtjes koken tot ze gaar zijn. Met verse koriander bestrooien en direct serveren.
Pikante Champignons In Yoghurtsaus is een recept van Smulweb.nl