Fegato Alla Veneziana

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Stoof de uien in de boter met de olijfolie en een beetje water gedurende een half uur. Haal ze uit de pan en braad vervolgens de lever aan in dezelfde pan. Voeg de wijnazijn de bouillon toe en peper en zout naar smaak. Naar keuze kun je ook een theelepeltje goede Balsamico toevoegen. Als laatste laat je de lever en de uien even sauteren.

Fegato Alla Veneziana is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Fegato alla Veneziana
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuppa Alla Veneziana
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lever Veneziana
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fegato E Cipolle
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Crostini fegato
20 min Snack
Bekijk recept
Fegato alla Veneziana
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sfoglia con crema fegato (bladerdeeg met kippenlevermousse)
40 min
Bekijk recept
Fegato E Cipolle
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept