Asperges met hazelnootboter

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg 100 gram boter op een schoteltje om ze op kamertemperatuur te laten komen Gaar de asperges volgens het basisrecept Maak terwijl de asperges staan te garen, de hazelnoten zeer fijn in een mixer of koffiemolen Hak de peterselie, de dragon en de bieslook zeer fijn (De kruiden kunnen ook in een kopje gedaan worden en dan met een keukenschaar worden fijngeknipt) Roer de zachte boter smeuïg en roer er vervolgens de hazelnoten en de groene kruiden door Vul een spuitzak met de hazelnootboter en spuit op elk boter een toefje Haal de gare asperges uit het kooknat, laat ze even uitlekken en verdeel ze over de borden

Asperges met hazelnootboter is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Eekhoorntjesbrood
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken sint-jakobsvruchten met hazelnootboter en knolselder
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschette met cantharellen en rucola
15 min Snack
Bekijk recept
Petits Gris van de Ferme du Vieux tilleul met hazelnoten
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept