Roergebakken kastanjechampignons met truffelolie

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Grill voorverwarmen op hoogste stand Kastanjechampignons schoonmaken Sjalotjes pellen en fijnsnipperen Knolselderij schillen en met dunschiller of kaasschaaf 8 - 10 dunne plakjes afschaven Knolselderij naast elkaar in schaaltjes leggen Plakjes dun bedekken met laagje slagroom en ca. 10 minuten onder hete grill in 2 - 3 minuten lichtbruin laten worden In koekenpan boter verhitten Sjalotjes ca. 1 minuut fruiten Kastanjechampignons toevoegen en 2 - 3 minuten al omscheppend op hoog vuur bakken Op smaak brengen met peper en zout Kastanjechampignons op knolselderij leggen en besprenkelen met enkele druppels truffelolie Serveren bij gegrild vlees en gemengde peulvruchten

Roergebakken kastanjechampignons met truffelolie is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Comtékaas met homemade gemarineerde groenten
Snack
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept