Sint Jakobstaartjes met brunoise van asperges

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de asperges, verwijder de harde uiteinden en snijd de punten op ca. 3 cm af Snijd de rest in hele fijne blokjes (brunoise) Blancheer de aspergepunten enkele minuten in lichtgezouten water Stoof de aspergebrunoise gaar in de olijfolie Breng op smaak met peper en zout en vul er de mini-taartjes mee Verwijder het oranje maagzakje van de Sint-Jakobsmosselen en hak de mosselen vervolgens heel fijn Breng op smaak met peper en zout en leg ze op de aspergebrunoise Schuif de taartjes gedurende ca. 3 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden Haal de taartjes uit de oven en versier ze met de aspergepunten, de forel- of zalmeitjes en een takje dille Serveer deze taartjes bij de brunchbowl

Sint Jakobstaartjes met brunoise van asperges is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met sint-jakobsschelpen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept