Nasi goreng Chinees

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de uien, knoflook en het vlees in de reuzel Bak de taugè en de kool even mee (± 2 minuten) Voeg de rijst toe en bak die mee Kluts 2 eieren met wat zout, roer dit door de warme massa en laat stollen Bak van de overige eieren een omelet, rol die daarna op en snijd hem infijne reepjes Maak de nasi af met ketjap en ve-tsin Garneer met reepjes omelet, fijngesneden ham, bieslook en selderij

Nasi goreng Chinees is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vijfkruiden-karbonades
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van gehaktballetjes met gepocheerde eieren
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept