Verwarm de oven op 180 graden. Schil de zoete aardappels en snijd in plakjes. Verhit de olijfolie in een pan en bak de aardappelschijfjes een minuut of 8 rondom licht bruin en schep ze daarna uit de pan. Snijd de courgette en ui in schijfjes en bak deze ook een minuut of 4 in de pan. Klop de eieren met een snufje peper, zout en paprikapoeder los en voeg dan de yoghurt toe. Als je de frittata in een ovenschaal maakt dan schep je nu de groenten in een ovenschaal en anders laat je ze in de ovenbestendige pan. Giet het mengsel van ei over de groente en laat het mooi gelijkmatig uitvloeien over de hele oppervlakte. Verkruimel de feta er over en zet de pan/schaal nu ongeveer 25 minuten in de oven totdat de frittata helemaal gestold is.
Frittata met zoete aardappel is een recept van Leuke Recepten
Dit vind je misschien ook lekker
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree