Tomaat-paprika gazpacho

4
75 min-
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pureer de grof gehakte tomaten met de grof gesneden komkommer, de ui, de paprika en de knoflook in de blender tot een gladde puree. Voeg olie en azijn toe en zet de blender nog een keer aan.
  • 2 Giet vervolgens een beetje koud water erbij, terwijl de blender nog aan staat. De hoeveelheid water hangt af van de stevigheid van de groenten, de soep moet zo dun worden als vloeibare room.
  • 3 Breng op smaak met het zout en wat peper.
  • 4 Zet de soep 1 uur in de koelkast, zodat de smaken goed kunnen intrekken.
  • 5 Serveer de soep met de in blokjes gesneden tomaat, komkommer en de croutons.

Tomaat-paprika gazpacho is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Gazpacho
5 min
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gazpacho met witte kaas
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept