Fusilli met salami en mozzarella

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Kook 350 gram fusilli met zout beetgaar. Verhit 2 eetlepels olijfolie en fruit hierin 1 ui, in smalle ringen, lichtbruin. Voeg 250 gram salami (stukje, in reepjes) en 1/2 eetlepel gehakte verse rozemarijn toe en bak deze circa 3 minuten mee. Giet de pasta af en vang een beetje kookvocht op. Schep de pasta door het salamimengsel en voeg een scheutje kookvocht toe. Verwarm en voeg zonder te koken 100 ml kookroom en 125 gram mozzarella, in blokjes of plakjes, toe. Serveer als de mozzarella licht gesmolten is.

Fusilli met salami en mozzarella is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept