Geroerbakte bloemkool met sesam en komijn

4
20 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Blancheer de bloemkoolroosjes in ruim kokend water met een schepje zout circa 2 minuten en giet ze af. Spoel onder koud water af en laat goed uitlekken. Verhit de olie in een hapjespan of wok en fruit hierin de ui circa 4 minuten. Voeg de komijn, sesam, chilipeper en uitgelekte bloemkoolroosjes toe en roerbak samen circa 4 minuten op middelhoge stand. Lekker bij geroosterd varkensvlees.

Geroerbakte bloemkool met sesam en komijn is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept