Gevuld eitje en kaaskrokantje

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de eieren en snijd ze door. Neem het eigeel er voorzichtig uit en prak dit samen met de mosterd, mayonaise en dragon met een vork fijn tot een luchtige gladde crème. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel dit over de eieren en strijk de bovenkant glad. Zet afgedekt in de koelkast. Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel de kaas in 4 hoopjes over de bakplaat met bakpapier. Laat de kaas in 10 minuten op de plaat smelten en iets bruin worden. Neem de plaat uit de oven en laat de kaaskrokantjes afkoelen en hard worden. Knip de waterkers los en spoel deze in een vergiet. Laat goed uitlekken en verdeel over vier bordjes. Leg op elk bordje een gevuld ei en een kaaskrokantje.

Gevuld eitje en kaaskrokantje is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Uiensoep met kaaskrokantje
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hamsalade met kaaskrokantje
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas gevuld met geitenkaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minipaprika's gevuld met couscous
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept