Zoek
Zalm met koolreepjes en Hoegaards bier
2
35 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
300 g groene kool
20 g Solo
30 g light room
1 theelepel jeneverbessen
1 grote sjalot
300 g zalmfilet
100 g gerookt spek
2 dl hoegaards bier
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180°.
2
Snijd het gerookt spek in fijne reepjes.
3
Versnipper de sjalot.
4
Snijd ook de kool in fijne reepjes.
5
Fruit de sjalot, het spek en de jeneverbessen in een nootje Solo en doe alles in een ovenschotel.
6
Leg vervolgens de koolrepen en als laatste de zalm erop.
7
Overgiet met het bier en kruid met peper en zout.
8
Laat ongeveer 20 minuten garen in de oven en overgiet regelmatig.
9
Haal de zalm uit de ovenschotel, voeg de room toe aan de saus en ga na of u eventueel nog wat peper en zout moet toevoegen.
Zalm met koolreepjes en Hoegaards bier is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Mosselen met bier en room
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofschuitjes met knapperige rijst-amandelballetjes
45 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept
The Elvis
Snack
Bekijk recept
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept