1000 recepten met frambozen
4 sneetjes brood250 g mascarpone4 el honing750 g frambozen (vers of diepvries)1 citroen (sap van)250 ml rode wijn (lichte, of water)300 g poedersuiker1. Rooster het brood. Meng de mascarpone met de honing. 2. Hou enkele frambozen apart. Mix de rest i... bekijk recept »
300 g frambozen voor de afwerking100 ml water130 g suiker voor de afwerking het sap van 1⁄2 citroen vanille-ijs enkele amandelen, fijngehakt12 minipancakes bloemsuiker muntblaadjes1. Mix de frambozen en haal door een zeef. Verhit het water, de suik... bekijk recept »
250 g aardbeien150 g frambozen enkele voor de afwerking het sap van 1 sinaasappel50 g suiker1 vanillestokje vanille-ijs50 g speculaas50 g amandelkoeken50 g aalbessen muntblaadjes1. Mix de aardbeien, de frambozen, het sinaasappelsap en de suiker tot ... bekijk recept »
200 g frambozen 1 doos boudoirs 250 g mascarpone 6 el crème anglaise 4 el sherry 1 zakje vanillesuiker Poedersuiker1. Breek de boudoirkoekjes in 2 en besprenkel met de sherry. 2. Meng de crème anglaise met de mascarpone en de vanillesuiker.3. Neem ... bekijk recept »
2 stukken eendeborst 1/2 Kg diepvries aardbeien of frambozen 3 lepels witte wijn snuifje suiker 3 lepels sojasaus 1/2 bouillonblokje boter, peper, zout 1 lepel wijnazijn1. Laat de aardbeien of frambozen volledig ontdooien in de koelkast. Maak van d... bekijk recept »
3 eieren 100 g suiker 3/8 l melk 2 el amandelpoeder 200 g frambozen 200 g suiker 1 blaadje citroenmelisse 1 trosje witte en blauwe druiven 1. Breng de melk aan de kook. Klop de eieren los met de suiker en het amandelpoeder. Voeg er de warme melk a... bekijk recept »
250 gr frambozen 150 gr volle room 100 gr kristalsuiker 100 gr magere natuuryoghurt 3 blaadjes gelatine 2 eiwitten 1. Maak puree van de frambozen en voeg er 50 gr suiker bij.2. Klop eiwit stijf met de rest van de suiker.3. Klop de room tot slagro... bekijk recept »
300 gr zwarte chocolade wit van 8 eieren 100 gr ultrafijne griessuiker S1 van tienen 250 gr frambozen 1 klein snuifje zout1. breek de chocolade in stukken, en laat hem in bain marie of in de microgolfoven smelten. Voeg de suiker toe, meng en laat ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 300 g donkere chocolade 1/2 flesje donkere Westmalle 32 stuks frambozen 1/2 liter slagroom 1/2 dl champagne 1 eetlepel bloemsuiker 6 blaadjes muntPureer de helft van de frambozen met de champagne, bloemsuiker en de gehakte munt. Verw... bekijk recept »
Voor 4 personen: 3 blaadjes gelatine 250 gr magere vanille yoghurt 2 x 200 gr verse magere kaas 4 eiwitten 150 gr geprakte frambozen muntblaadjes voor garneringDoe een eetlepel heet water in een vuurvast kommetje en laat de gelatine er sponzig in wor... bekijk recept »