1000 recepten met peren
olijfolie 50 gram pijnboom-pitten 2 eetl rietsuiker 250 gram gorgonzola-picante 2 handperen, niet te rijp 6 eetl perensiroop1. 's Middags voorbereiden2. Gekarameliseerde pijnboompitten3. Verwarm een drupje olie in een koekenpan met een dikke bodem. ... bekijk recept »
250 gram zelfrijzende bloem 250 gram boter 250 gram suiker 4 eieren 20 gram cacaopoeder 50 gram chocoladestukjes 1 peer (uit blik) olie1. Doe de op kamertemperatuur gebrachte boter in een mengkom. Klop ze samen met de suiker tot een roomkleurige,... bekijk recept »
450 ml water2 el jasmijnthee4 el citroensap175 gr. suiker2 of 3 peren Hulpmiddelen Blenderijsmachine Hulpmiddelen - Blenderijsmachine Bereidingswijze Giet het kokende water in een pot op de theebladeren. Laat de thee 20 minuten trekkenzeef ze dan. D... bekijk recept »
8 mooie stoofperen (Gieser Wilderman) 100 gr. perensuiker(reformwinkel) 2 kaneelstokjes3 dl. portevt. bessensap en een scheutje cointreau. Hulpmiddelen Pan Hulpmiddelen - Pan Voorbereiding Schil de peren en laat de steeltjes er aan zitten. Bereiding... bekijk recept »
200 g MonChou 4 blaadjes gelatine 125 gram cruesli 75 g gesmolten boter 50 g basterdsuiker 1 groot blik peren 25 g geroosterd amandelschaafsel Bereidingswijze 1. Week de gelatine in ruim koud water. 2. Vermeng de boter met de cruesli en verdeel he... bekijk recept »
Boter voor het invetten 4 grote stevigerijpe peren 1 citroen 4 dl rode wijn 250 g tafelsuiker ? kaneelstokje of ? tl kaneel 2 eiwitten van grote eieren ? tl natuurlijk vanille-extract 25 g geschaafde amandelen 2 el poedersuiker Verwarm de oven voor o... bekijk recept »
6 stoofperen 1 kaneelstokje 4 eetl suiker 1 dl bessensap 6 bittekoekjes l borrelglaasje Amaretto l25gr verse roomkaas 1 zakje geschaafde amandelen Bereidingswijze Schil de peren en snijd ze doormidden. Doe de halve peren in een pan met het kaneelst... bekijk recept »
200 gram monchou(verse roomkaas) of 200 gram monchou zacht en luchtig 4 blaadjes gelatine 125 gram cruesli 75 gram gesmolten boter 50 gram basterdsuiker 1 groot blik peren 25 gram geroosterd amandeschaafsel Hulpmiddelen Springvorm(20 cm) Hulpmiddel... bekijk recept »
4 peren - een paar stukjes gember op siroop - citroen - 1 afgestreken el honing - 1 el perenbrandewijn - 1 el gembersiroop - 1 afgestreken tl kaneel Voorbereiding Was en droog de peren en snij ze doormidden. Haal de klokhuizen er met een scherpe lepe... bekijk recept »
Voor 3 a 4 (jam)potjes: 1,250 kg niet al te zachte peren1 stuk verse gemberwortel ca. 100 gram100 gram blauwe californische rozijnen5 dl (kruiden)azijn500 gram suiker,zout,zwarte peper uit de molen. Bereidingswijze Schil de peren,snijd ze in vieren e... bekijk recept »