1000 recepten met bieslook
1 kg forel 2 tomaten 1 citroen Bieslook Dille 1 glas witte wijn Peper Zout Aluminium folie Leg de gewassen en afgedrogende forellen op een vel folie Pel de citroen en snijd in schijfjes, snijd de tomaat ook in schijfjes hak de bieslook en de dille f... bekijk recept »
100 gr boter 1 el fijngeknipte bieslook Wel de boter en roer er de bieslook door Deze boter is veel gebruikt bij geroosterde vlees en visgerechten bekijk recept »
750 gr aardappelen 1 koolraap (± 700 gr) Zout 1/2 potje verse bieslook 250 gr kastanjechampignons 2 eetlepels kruidenboter 1 bekertje Bulgaarse yoghurt (125 ml) Versgemalen peper 100 gr geraspte boeren Leidse 20+ kaas Schil de aardappelen, de... bekijk recept »
± 10 kerstomaatjes 100 gram hüttenkäse 1 hardgekookt ei 6 radijsjes, in kleine stukjes verse bieslook, in kleine stukjes Snijd het ei in zeer kleine stukjes, en voeg dan alle ingrediënten samen; bewaar wat van de bieslook Vul d... bekijk recept »
2 kleine uien1 kg pompoen1/2 zakje verse Italiaanse-kruidenmix (a 20 gr)1/2 zakje verse bieslook (a 25 gr)25 gr boter of margarine1 teentje knoflook2 kruidenbouillontablettenzout300 gr broccoli1 pak verse tortelloni verdi con ricotta e spinaci (250 g... bekijk recept »
Buffetgerecht voor 8 personen. 2 bakjes romaatjes (a 250 gram), 250 gram katenspek, 150 gram verse roomkaas naturel, 1 theelepel milde kerrie, 4 eetlepels mayonaise, 1 zakje verse bieslook(25 gram )fijngeknipt, keukenmachine of staafmixer, Cocktailpr... bekijk recept »
50 gr zoetzure bietjes uit bokaal150 gr gekookte aardappels1 grote zoetzure augurk1 bosje gehakte bieslook of peterselie1 middelgrote stevige zachtzure appel1 el citroensapzoutpeperazijn1 grote tomaat4 sneetjes donker roggebrood4 eieren1 mespunt caye... bekijk recept »
Recept voor 4 personen voor de paprikasalade 3 el olijfolie extra vierge 2 rode paprika`s 2 gele paprika`s 1 teen knoflookfijngesneden 2 tl verse tijmfijngesneden zout versgemalen peper voor de tapenade 250 g zwarte olijven zonder pit 2 ansjovisfilet... bekijk recept »
Voor de paprikasalade: 3 el olijfolie extra vierge 2 rode paprika's 2 gele paprika's 1 teen knoflookfijngesneden 2 tl verse tijmfijngesneden zoutversgemalen peper Voor de tapenade: 250 g zwarte olijven zonder pit 2 ansjovisfilets 2 el kappertjes 1 gr... bekijk recept »
1 pakje roomboter1 bosje peterselie1 bosje bieslook4 a 5 tenen knoflookpeper en zout. Voorbereiding Laat de boter op kamertemperatuur komen. Hak de peterselie fijnknip de bieslook klein. Bereidingswijze Pers de tenen knoflook uit boven de boter. Voeg... bekijk recept »