1000 recepten met bieslook
2 eetlepels boter 1 theelepel olijfolie 1 bakje champignons 1 eetlepel geknipte bieslook 1 theelepel geknipte peterselie 2 teentjes knoflook 4 eetlepels citroensap peper zout Bereidingswijze Maak de champignons schoon en snij ze in plakjes Sm... bekijk recept »
250 g gemengde paddestoelenin plakjes2 el voter of margarine1 flesje Maggi Basis voor Champignonsoep1-2 tl citroensap1 el fijgesneden bieslook Bereidingswijze Bak de paddestoelen in de boter in 4-5 minuten lichtbruin. Voeg de inhoud van het flesje ba... bekijk recept »
2 eetlepels boter 1 theelepel olijfolie 1 bakje champignons 1 eetlepel geknipte bieslook 1 theelepel geknipte peterselie 2 teentjes knoflook 4 eetlepels citroensap peper en zout Bereidingswijze Maak de champignons schoon en snij ze in plakjes ... bekijk recept »
30 gr. margarine 30 gr. bloem 1 liter bouillon 80 gr. grove mosterd 2 eetl. koffiemelk 1 eetl. bieslook zoet en peper. Bereidingswijze Maak eerst een roux door margarine te smelten in een keer de bloem erdoor en langzaam scheutje voor scheutje de bou... bekijk recept »
1.5 kg pompoen200 gr uien1 el boter1 takje tijm2 blokjes kippenbouillon1.5 ltr heet water20 gr bieslook20 gr peterseliepeper Bereidingswijze De uien op middelgroot vuurin een grote pan gedurende 5 min in de boter laten sudderende tijm erbij doen. De ... bekijk recept »
500 gr uien 1 liter water 100 gr oude kaas 1/5 stokbrood 20 gr boter 50 gr tomatenpuree zoutpeperpeterselie en bieslook Maak de uien schoon en snijd ze in ringen. Zet een koekepan met daarin boter op en fruit de uiringen licht aan. Voeg de tomatenpur... bekijk recept »
Voor 6 personen: 250 gram kruimeldeeg, 1 bos asperges, verse bieslook. 4 eieren. 50 gram parmezaanse kaas. 125 gram light room. peper en een klein beetje zoutPel de asperges en laat ze samengebundeld 15 minuten koken in lichtjes gezouten water. Laat ... bekijk recept »
4 dikke aardappelen (bintjes) 40 g boter 6 eetlepels room 180 g geraspte kaas 1 sjalot 50 g fijngehakte bieslook Zout, peper Nootmuskaat ZeezoutKook de aardappelen gedurende 20 minuten en laat ze afkoelen. Bak de fijngesneden sjalot samen met de bies... bekijk recept »
1 aardappel1 ajuin1 prei2 liter kippenbouillon of visbouillon2 botten witte asperges4 eetlepels geklopte room2 schijfjes Gandaham8 tongfilets2 eetlepels gehakte bieslookbakken en bradenbieslook2 groene asperges- Stoof de aardappel, prei en ajuin aan ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 50 gram boter 2 grote aardappelen, in kleine blokjes 1 ui, gehakt 1 courgette, in plakjes 1 1/2 liter (groenten)bouillon 4 eetlepels gehakte peterselie peper en zout 4 eetlepels gehakte bieslook 0.5 deciliter olijfolieFruit de aardap... bekijk recept »