1000 recepten met bieslook
2 zoute haringen 1 sjalotje 2 theelepels creme fraiche ? theelepel citroensap stukje komkommer van 5 cm. 12 roggebroodrondjes 6 sprieten bieslook uitsteekvormpje zout & peper Haringen schoonmaken en fijnhakken. Sjalotje pellen en fijnsnipperen. In ko... bekijk recept »
100 gram kernheim75 gram monchou(op kamertemperatuur) 2 eetl. droge witte wijn (of appelsap) 2 teentje knoflook2 eetl. fijngesnipperde bieslookzout en peper16 plakjes salami. Voorbereiding Maak de Kernheim heel fijnVoeg de Monchou toe en de witte wij... bekijk recept »
3 sneetjes wit casinobrood (korstjes moeten er eigenlijk afheb ik niet gedaan) 25 gr walnoten fijngemalen 100 ml creme fraiche 1 tl vloeibare honing zoutpeper en bieslook (bij voorkeur vers) 6 plakjes runderrookvlees Walnoten in keukenmachine zeer fi... bekijk recept »
2 ons rauwe ham1 bakje verse roomkaas naturelbieslookmeloen (geen watermeloen)peperzout Meng de verse kaas met circa 2 eetlepels in stukjes geknipte bieslook. Voeg peper en zout naar smaak toe. Leg in het midden van een plakje ham een flinke eetlepe... bekijk recept »
25 g rucolasla 200 ml olijfolie 500 g zalmhaasjes 300 g gerookte zalm 1 citroen 200 ml crème fraîche 1/2 zakje verse bieslook (a 25 g)fijngesneden Rucola van dikste stelen ontdoen en in keukenmachine fijnmalen. Terwijl machine draait... bekijk recept »
2 sneetjes meergranenbrood 1 theelepel mosterd 1/2 eetlepel bieslookfijngeknipt 15 gram zachte boter + 1 eetlepel 20 gram veldsla 1 tomaat in plakjes 2 plakken achterham 2 eieren zoutversgemalen peper 2 eetlepels geraspte kaas Bereidingstijd: 15 min... bekijk recept »
100gr zachte gezouten roomboter , Bieslook peterselie 2 teentjes knoflookzout peper Hulpmiddelen Knoflookpers Hulpmiddelen - Knoflookpers Voorbereiding Haal de boter een half uur van te voren uit de koelkast. Bereidingswijze Doe de boter in een scha... bekijk recept »
1 mozzarella (het liefst &primemozzarella di bufala&prime) 2 grote tomaten extravergine olijfolie zout en peper bieslook (voor de garnering). Voorbereiding Snijd de mozzarella en de tomaten in plakken en maak er dan met een vormpje hartjes van (je ku... bekijk recept »
Verse Gambasindien hoofdgerecht: ongeveer 12 per persoonindien voorgerecht: 5 per persoon. Verse of gedroogde pastakoksroompesto (groene)tomaten (1 per persoon)lenteuitje of bieslook,vers gemalen peper Hulpmiddelen Pannen/vergiet Hulpmiddelen - Pann... bekijk recept »
300 g tomaten 2 eetlepels rodewijnazijn 4 eetlepels olie 1 bosje bieslook enkele blaadjes basilicum peper en zout Voorbereiding Was de tomaten en snijd ze in schijfjes. Leg ze in een schaal die afgesloten kan worden. Bereidingswijze Meng wijnazijnoli... bekijk recept »