1000 recepten met bieslook
Pasta. 80g gerookte zalm.4 ronde geitenkaasjes.4 eetlepels room. 3 eetlepels honing.3 eetlepels mosterd.Bieslook. Kook de pasta.Wikkel de gerookte zalm rond de geitenkaasjes en bak ze gedurende 8 minuten in een voorverwarmde oven op 180?C. Klop de ro... bekijk recept »
Olijfolie4 sneden casino-witbrood zonder korst4 plakken Griekse geitenkaas1 cm dik4 eetlepels tijmhoningverse bieslook. Grill het brood lichtbruin met olijfolie. Leg de plakken geitenkaas er op. Giet over elke plak 1 eetlepel honing en leg het geheel... bekijk recept »
2 teentjes knoflookfijngesneden2 el olijfolie1 l melk25 g boter2 grote uien fijngesneden25 g bloem1 el tomatenpuree2 visbouillontablettenverkruimeld200 g gepelde hollandse garnalenzoutpepernootmuskaat2 el fijngesneden bieslook. Bouillontabletten toev... bekijk recept »
1 zak koelverse mosterdsoep (950 ml) - 1 bekertje demi creme fraiche - 2 eetl. fijngesneden bieslook Verwarm de mosterdsoep volgens de aanwijzingen op de verpakking. Klop intussen de creme fraiche luchtig en roer de bieslook erdoor. Verdeel de soep o... bekijk recept »
2 dl Room Culinair 2 groenten bouillonblokjes 1 liter water peper ca. 5 eetlepels grove Limburgse mosterd (volgens eigen smaak) bieslook Meng de mosterd in een kommetje los met de Room Culinair. Breng het water in een pan aan de kook en voeg er de bo... bekijk recept »
1 flesje Maggi Basis voor Champignonsoep 150 g champignons in plakjes 1 gesnipperd sjalotje 1 eetlepel boter 100 g fijne doperwtjes (diepvries) 2 eetlepels creme fraiche 1 zakje Maggi Soepenbinder 1 eetlepel fijngesneden bieslook Fruit in een soeppan... bekijk recept »
Zak mosselen2 uien4 tomtaten ontveld en in stukjes4 e.l. olijfolie4 e.l. provencaalse kruiden2 grote tenen knoflook, vers gemalen peper en 4 e.l. fijngeknipte bieslook. Bak de knoflook en de ui en de tomaat in c.a. 4 minuten. Voeg de provencaalse kru... bekijk recept »
Halve liter slagroom5 eetlepels karnemelk,1 pakje droge uiensoep1 teentje knoflook1 klein gesnipperd uitjeeventueel nog een beetje bieslook. Na het verdikproces de droge uiensoep toevoegen door heel langzaam te roeren. De gesnipperde ui toevoegen. he... bekijk recept »
150 gram (basmati)rijstzoutpeper65 gram hazelnoten200 gr groene asperges150 gr peultjes1 gele paprika1 limoen6 etl olijfolie15 sprietjes bieslook110 gr jumbo garnalenKook de asperges samen met de peultjes in 5 minuten beetgaar. Spoel ze af en laat ze... bekijk recept »
12 plakken rauwe ham 1 grote of 2 kleine appelsin miniblokjes 150 g zachte geitenkaasverkruimeld 1 theel. gehakte tijm (vers of diepvries) of mespunt gedroogde tijm versgemalen peper 1 1/2 eetl. honing 1 eetl. walnotengehakt tuinkers of veldsla als g... bekijk recept »