1000 recepten met bosui
5 plakjes filodeeg 1 kg witte asperges 3 bosuien 100 g cambozola (kaas) 100 ml slagroom 3 eieren 1 el olijfolie1. Laat het deeg ontdooien en leg onder een natte doek om uitdroging te voorkomen. Snijd de houtige onderkant van de asper... bekijk recept »
300 g couscous 300 g tuinbonen 1 limoen 1 rode peper in ringetjes, zaadjes verwijderd 2 bosuitjes in ringetjes 100 g eikenblad slamelange 50 g walnoten grofgehakt olijfolie extra viergeBereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Koo... bekijk recept »
250 g pruimen (rijp, stevig) 3 bosuitjes (in ringetjes) 1 eetlepel sojasaus 2 eetlepels zoete chilisaus sambal badjak1. Pitten uit pruimen verwijderen en vruchtvlees fijnhakken. In schaal pruimen met bosui, sojasaus en zoete chilisa... bekijk recept »
1 rode ui olijfolie om in te bakken 125 g gerookte spekblokjes 2 eieren 200 ml kookroom 150 g geraspte oude kaas 700 g aardappelschijfjes, voorgekookt AardappelgratinVerwarm de oven voor op 220 ºC.Pel en snijd de ui i... bekijk recept »
3 el olijfolie 150 g kastanjechampignons (gourmetassortiment) 1 el gesneden sjalot-bosui (gourmetassortiment, bakje 100 g) 2 tl peterselie (bakje 30 g) 1 snufje zout 1 snufje peper 2 tl smaakboter sjalot-tijm (koelvers koksproduct, bakje 80 g)1... bekijk recept »
4 verse vijgen 2 el honing 1 mespunt gemalen kardemom 2 el rode-wijnazijn ½ el grove mosterd 4 el walnotenolie 100 g veldslamelange 200 g eendenborstfilets (op kamertemperatuur) 1 bosuitje1. Snijd de vijgen in 6-8 partjes. V... bekijk recept »
300 g witte rijst 1 rookworst (AH BASIC) 3 el zonnebloemolie 450 g nasi-bamigroente (voordeelpak 450 g) 3 eieren 2 tl sambal 3 bosuien (zakje 3 stuks) 340 g atjar tjampoer (pot 340 g)1. Kook de rijst volgens de aanwi... bekijk recept »
1 stukje verse gember (van ca. 3 cm, geschild) 2 el zonnebloemolie 1 schaaltje shiitake ((paddestoelen, 100 g), fijngesneden) 1 zakje bosui ((3 stuks), in ringetjes) 3 el oestersaus (flesje 250 ml) 1 el sojasaus (fl... bekijk recept »
2 cm gemberwortel (geschild) 2 haringen 5 radijsjes (in kwarten) 2 bosuitjes (in schuine ringen) 2 eetlepels Japanse sojasaus1. Rasp de gember fijn (of pers de gember uit in een knoflookpers). Snijd elke haring in 10 stukjes en... bekijk recept »
1 friszoete en stevige appel 1 bosuitje 1 blik tonijnstukken in olijfolie 90 g mini-mozzarellabolletjes 8 Chinese-koolbladeren 150 g rauwkost peen julienne1. Rasp de ongeschilde appel. Snijd de bosui in dunne ringetjes. Laat de tonijn uitle... bekijk recept »