1000 recepten met bosui
2 uien 1 schaal soepvlees (300 g) 5 cm verse gember ((zakje 150 g), ongeschild en in plakjes) 5 kruidnagels 4 tenen knoflook (gehalveerd) 2 el vissaus ( extra (flesje 250 ml)) 1 kaneelstokje 1/2 pak mihoen (a 25... bekijk recept »
2 el sesamzaad (bakje 100 g) 2 schalen premium biefstuk ((a 2 stuks), op kamertemperatuur) 50 g boter 1 rode peper 2 cm verse gember ((zakje (150 g), geschild) 2 tl sesamolie (flesje 250 ml) 4 el sojasaus 1 zakje bos... bekijk recept »
2 sjalotjes 1 teentje knoflook 1 rode peper 2 bosuitjes 1 stengel sereh 1 dunne prei 1 kleine winterwortel ½ kippenbouillontablet 450 g roodbaarsfilet 1 theelepel donkerbruine basterdsuiker 2 eetlepels vissaus1. Sjalotjes pel... bekijk recept »
3 el sesamzaad 4 el chicken hoisinsaus 2 el sesamolie 6 bosuitjes 200 g bloem 1 el maizena 1 ei ½ tl zout 400 ml koud kraanwater 4 el arachideolie1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster het sesamzaad in 3 min. g... bekijk recept »
1 kg kruimige aardappel 1 laurierblaadje 200 ml halfvolle melk 2 bosuitjes 75 waterkers 10 g platte peterselie 20 g boter1. Kook de aardappelen in een pan gezouten water in 15-20 min. gaar. Giet ze af en laat ze daarna een paar minuten dr... bekijk recept »
300 g witte rijst 3 el olie 2 x 150 g mager gerookt spek ((stukje), in reepjes) 1 teen knoflook (fijngesneden) 2 rode uien (in halve ringen) 600 g bloemkool (in roosjes) 5 el woksaus (zoete soja (flesje 175 ml))1.... bekijk recept »
300 g meergranenrijst 1 ananas 1 el zonnebloemolie 400 g varkensfiletlapjes 100 ml ketjap manis Bereiding:Kook de rijst gaar volgens de bereidingswijze van de verpakking.Gegrilde ananasSchil de ananas. Snijd de onderkant en de bovenkant van de ... bekijk recept »
0,5 ananas 200 g gesneden ijsbergsla 150 g juliennewortel 410 g kikkererwten 75 g ongezouten cashewnoten 2 bosuitjes 70 ml honing-mosterddressing1. Schil de ananas en snijd de harde kern eruit. Snijd de ananas in stukken. 2. Meng in een schaal ... bekijk recept »
300 g volkoren penne 500 g groene asperges 50 g pijnboompitten 1 teen knoflook 2 el olijfolie 250 g ricotta (verse kaas) 3 tomaten 3 bosuitjes 50 g geraspte pittige kaas (bijv. grana padano)1. Kook de penne volgens de aanwij... bekijk recept »
1 zak spruitjes (500 g) 1 zak bosui (3 stuks) 75 g rozijnen (zak 250 g) 6 el sladressing bieslook (fles 270 ml)1. Verwijder de buitenste bladeren van de spruiten. Kook de spruiten in 3 min. beetgaar. Giet de spuiten af, spoe... bekijk recept »