1000 recepten met bosui
1 kg krieltjes 6 el zonnebloemolie 1 el wittewijnazijn 1 tl mosterd 20 g platte peterselie (bakje 20 g) 3 bosuien 2 el kappertjes1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Vet de ovenschaal in. Boen de krieltjes schoon, doe ze in de ovenscha... bekijk recept »
1 liter visbouillon (van tablet) 500 g tijgergarnalen 2 sjalotten 4 el olijfolie 350 g risottorijst 3 el semi zongedroogde tomaten 100 ml witte wijn 3 bosuitjes1. Laat de garnalen ontdooien. Breng de bouillon aan de kook en houd he... bekijk recept »
200 g sugar snaps 1 zakje bosui (3 stuks) 1 struik paksoi 3 el (roerbak)olie 400 g Thaise kipfiletblokjes met kokos en citroengras 2 pakjes zachte noodles (a 150 g)1. Kook de sugar snaps in een laag kokend water in de wok in 3-4 m... bekijk recept »
2 el zonnebloemolie 1 rode paprika (in stukjes) 1 komkommer (geschild) 2 zakjes bosui ((a 3 stuks), in schuine ringetjes) 5 el tikka masalasaus (pot 400 ml) 1 bekertje slagroom (125 ml) 1 schaal Schotse zalmfilet&... bekijk recept »
300 gr couscous Bosje verse koriander, fijngehakt 250 gr cherrytomaatjes ½ blokje groenteboullion 1 courgette 3 eetl pistachenootjes, ongezouten 200 gr feta 4 stengels bosui 15 gr boter 40 gr rucolaSnijd de courgette ... bekijk recept »
275 g mihoen 1 rode peper arachideolie 2 tl kurkuma 2 tl gemberpoeder 1 Chinese kool 1.5 l water 3 kippenbouillonblokjes 1 bosje bosui 400 g kipfilet 125 g taugé 4 eieren ketjap manis Kook ... bekijk recept »
400 g kabeljauwfilet (diepvries, ontdooid) 5 el olijfolie 2 sinaasappels 350 ml kokend water 1 groentebouillontablet 2 tl gedroogde Italiaanse kruiden 1 bosje bosui 20 g platte peterselie (bakje) 2 venkelknollen 300 g cous... bekijk recept »
400 g snijbonen (schoongemaakt) 1 el sesamolie 1 bosui (in ringetjes) 1 el geroosterde sesamzaadjes1. Snijd de bonen in de lengte in dunne repen. Kook ze in ruim water met zout in ca. 7 min. beetgaar. Giet ze af in een vergiet en spoe... bekijk recept »
8 bosuitjes 6 eieren 2 dl volle melk zout peper 1 bakje (Hollandse)garnalen (100 g) 2 eetlepels (olijf)olie 1 bakje verse vissaus 'cocktail' (150 ml AH Huistraiteur) ½ zakje verse bieslook (à 20 g)1. Bosuitjes scho... bekijk recept »
300 g pandanrijst 1 snufje zout 1 groene kool 4 el wokolie 1 gele paprika 1 bosje bosui 300 g voorgekookte reuzengarnalen 30 g selderij 2 el sambal brandal1. Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking gaar. 2. Breng een pan met wate... bekijk recept »