1000 recepten met bosui
1 pompoen 2 rode paprika's 1 courgette 3 bosuitjes 2 tenen knoflook 15 g tijm 3 el olijfolie 1 tl chilipeper 1 liter kraanwater 2 groentebouillontabletten1. Halveer de pompoen en schep de zaden en de draderige binnenkant eruit met e... bekijk recept »
1 rol bladerdeeg (voor hartige taart (230 g, koelvers)) 2 zakjes bosuitjes ((a 3 stuks), in ringetjes) 100 g gerookte slagersham 3 eieren 1/2 bakje mascarpone (zachte roomkaas, a 250 g) 1 el grove mosterd 1 tl grof zeezout1... bekijk recept »
2 sneetjes oud witbrood (zonder korst) 1 zak peen julienne (150 g) ½ rode peper (in reepjes) 1 zakje bosui ((3 stuks), in ringetjes) 80 g gemalen oude kaas (48 (zakje 175 g)) 1 ei (losgeklopt) 1½ e... bekijk recept »
150 g speltfarro 600 g regenboogwortelmix 4 el extra vierge olijfolie 2 tl kerrie 1 grapefruit 15 g munt 15 g basilicum 1 bosui 40 g babyboerenkool 60 g oven roasted amandelen 60 g granaatappelpitjes1. Kook de farro volgens de aan... bekijk recept »
1 ciabatta (250 g, voorgebakken) ½ bakje roomkaas basilicum light (a 185 g) 1 pakje Yorkham (vleeswaren, 125 g) ½ komkommer (in dunne plakjes) 2 eieren (hardgekookt en in plakjes) ½ bakje cherry tomat... bekijk recept »
1 eetlepel boter of margarine 150 g rösti (diepvries) zout peper 1 bosuitje 1 ei 50 g brie1. In pan boter verhitten, rösti toevoegen en bestrooien met zout en peper. Rösti ca. 5 minuten bakken, af en toe omscheppen. Intussen bosuitje scho... bekijk recept »
2 eieren 1 bekertje crème fraîche (125 ml) 1 zakje gemalen kaas (belegen (150 g, biologisch)) 1 zakje bosui ((3 stuks), in ringetjes) 1 duopak aardappelschijfjes (700 g, koelvers) 1 zak broccoliroosjes (300 g, diepv... bekijk recept »
1 rode peper 1 teentje knoflook 1 ui 4 tonijntournedos à 130 g 1 limoen zonnebloemolie TonijnHak de rode peper fijn. Pel en plet de knoflook. Pel en snipper de ui. Leg de tonijn in een diepe schaal en schenk er water op ... bekijk recept »
2 sjalotjes 3 bosuitjes 2 bakjes oesterzwammen (` 150 g AH) 4 eetlepels olijfolie 1 pak risottorijst (400 g) 2 dl witte wijn 2 groentebouillontabletten 1 zakje panklare sperziebonen (250 g) 75 g oude kaas (stukje)1... bekijk recept »
900 g minikrieltjes (zak à 450 g) 1 courgette 3 bosuitjes 4 eieren 4 el crème fraîche 2 el kappertjes 150 g geraspte oude kaas1. Verwarm oven voor op 200 °C. Kook in de magnetron de krieltjes in ca. 2 x 4 minuten beetgaar op vol verm... bekijk recept »