1000 recepten met bosui
300 gr biefstuk 1 teentje knoflook 250 gr peultjes 1 rode paprika 1 limoen 1 eetl sesamzaadjes 1 bosui, in kleine ringetjes 250 gr rijst 3 eetl oestersaus 2 eetl wokolie 1 eetl verse gember, gerasptSnijd de biefstuk in reepjes. Schep de biefstukreepj... bekijk recept »
500 g witte asperges 500 g groene asperges 2 tenen knoflook 1 el olijfolie 300 g risottorijst 200 ml droge witte wijn 100 g Grana Padano (kaas) 3 bosuien 50 g roomboter1. Schil de witte asperges rondom met een dunschiller vanaf v... bekijk recept »
250 g kruimige aardappels 3 bosuitjes (in ringetjes) 2 zakjes verse basilicum (a 15 g) 3 eetlepels croutons (kant-en-klaar) 15 g boter 2 kippenbouillontabletten 1 ei nootmuskaat1. Schil de aardappels en snijd ze in kleine... bekijk recept »
350 g worteltjes en doperwten panklaar 3 bosuitjes 100 g rivierkreeftjes 150 g gekookte mosselen 125 g roze garnalen 8 el cocktailsaus met Schotse whisky 1 kg aardappelsalade 100 g eikenbladslamelange1. Kook de worteltjes met de doperwt... bekijk recept »
250 g wilde en witte rijst 500 g cherrytomaten 1 rode peper 15 g koriander 1 rode ui 1 limoen 3 el olijfolie knoflook/chilipeper 1 komkommer 3 bosuien 4 zalmfilet1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en ... bekijk recept »
600 g snijbonen (schoongemaakt) 2 tenen knoflook 1 zakje bosui (3 stuks) 2 el zonnebloemolie 1 el sambal badjak1. Snijd de snijbonen in schuine stukjes van 1 cm. Kook 4 min. Giet af in een vergiet en laat goed uitlekken. 2. Snijd on... bekijk recept »
2 el olijfolie 1 stuk ontbijtspek ((200 g), in dunne plakjes) 75 g winterpeen (geschild) 1 stengel bleekselderij (in boogjes) 1 ui (gesnipperd) 4 tenen knoflook (fijngesneden) 20 g boter 35 g bloem 650 ml kipp... bekijk recept »
2 kippenbouillonblokjes 20 g vloeibare margarine 1 ui fijngesnipperd 40 g bloem 1 bosje bosui fijngesneden 100 g brandnetel kaas geraspt 100 g spinazie grof gesneden 50 ml slagroomBreng 1 liter water aan de kook, voeg de bouillonblokjes toe. Verhit d... bekijk recept »
1 bos peen (geschrapt) 1 bakje pijnboompitten (80 g) 1 pakje witte kaasblokjes ((200 g), verkruimeld) 1 zakje bosui ((3 stuks), fijngesneden) 4 takjes basilicum (de blaadjes fijngesneden) 40 g boter (gesmolten)... bekijk recept »
½ komkommer 1 rode ui 2 el gezouten pinda's 3 bosuien 4 el Thaise zoete chilisaus 2 el rijstazijn 400 g schelvissen 50 g boemboe rode curry 1 el maizena 1 ei 100 ml arachideolie1. Snijd de komkommer in de lengte doormidden, v... bekijk recept »