1000 recepten met bosui
300 g pandanrijst 400 g zwarte bonen arachideolie 100 ml water 1 el sojasaus 2 tl sambal oelek 1 bosje bosui 400 g verse makreelfilet 2 stronken broccoli 2 tl sesamolie RijstKook de rijst gaar volgens de ... bekijk recept »
300 g mihoen 1 gele paprika 2 el olie 200 g gerookte kipreepjes 400 g champignonroerbakmix 2 el gembersiroop 3 el Japanse sojasaus 100 g jumbogarnalen 3 bosuitjes1. Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de pa... bekijk recept »
2 bakjes Hollandse garnalen (a 100 g) 1 el zure room (bekertje 125 ml) 1 tl mosterd 1 citroen (schoongeboend) 6 kleine augurken (zuur, pot 340 g) 1 zakje bosuitjes (3 stuks) 2 el kappertjes1. Meng de garnalen met ... bekijk recept »
5 tenen knoflook 500 g half-om-halfgehakt 1 tl gemalen koriander (ketoembar) 1 tl gemalen komijn (djinten) 2 eieren 60 g paneermeel 8 el olijfolie 400 g tomatenblokjes 250 g couscous 1 komkommer 3 bosuitjes 20 g verse peterselie... bekijk recept »
1 ei (losgeklopt) 50 g bloem 100 g gesneden bladspinazie ((pak 450 g, diepvries), ontdooid) 1 zakje bosui ((3 stuks), in dunne ringetjes) 2 el platte peterselie ((bakje 20 g), fijngesneden) 1 el zonnebloemolie 8 tl crè... bekijk recept »
300 g pandanrijst 500 ml water 200 ml kokosmelk 1 bosje bosui 50 g seroendeng 1 stronk paksoi 1 ananas 1 zoete puntpaprika 2 tl sesamolie 400 g kipfilet olijfolie 2 el chilisaus RijstBreng in ... bekijk recept »
2 venkelknollen 1 bos bosui 6 tomaten 1 bos dille 1 citroen 1 el honing olijfolie extra vierge VenkelsaladeHalveer de venkel in de lengte, verwijder de kern en snijd de venkel in dunne plakken.Snijd de bosui in dunne... bekijk recept »
5 stengels bleekselderij arachideolie 100 ml witte wijnazijn 2 el honing Zoetzure bleekselderijVerwijder de harde draden van de bleekselderij en snijd de bleekselderij in stukjes van circa 2 centimeter.Verhit een scheutje olie in een ... bekijk recept »
250 g wilde rijst of notenrijst 4 schelvisfilets à 150 g 1 bos bosui 1 teentje knoflook 300 g verse spinazie 50 ml witte wijn 0.25 bos bladpeterselie 0.25 bos dille 250 g mascarpone 125 ml crème fraîche 400 g schelvisfilet zonder huid 0.5 ui 2 teen... bekijk recept »
1 courgette 1 winterpeen ((250 g), geschild) 1 schaaltje groene aspergetips (100 g) 1 zakje bosui (3 stuks) 4 el mayonaise 1 el crème fraîche 1 tl wasabipasta (tube 43 g) 500 ml arachideolie (fles 1 liter) 2 e... bekijk recept »