1000 recepten met bosui
2 rode paprika's 1 schaaltje kipfilet (ca. 400 g) 250 g peultjes 2 dozen Chinese chow mein (a 187 g) 3 eetlepels zonnebloemolie 3 bosuitjes 4 eetlepels seroendeng (potje a 100 g)1. Paprika's schoonmaken. Paprika en kipfilet... bekijk recept »
300 g kipdijfilet 350 g haricots verts 2 el wokolie 95 g boemboe voor ajam paniki 250 ml kraanwater 1 peer 3 bosuien 300 g woknoedels (kant-en-klaar)1. Snijd de kip in stukjes van 1½ x 1½ cm. Verwijder de steelaanzet van de haricot... bekijk recept »
1 rode peper 1 limoen 2 cm verse gember 2 el pindakaas 1 teen knoflook 150 ml sterke zwarte thee 300 g winterpeen 300 g gerookte kipfilet 200 g sugarsnaps 300 g mienestjes 2 el sesamolie 3 bosuitjes1. Snijd het steeltje van de r... bekijk recept »
4 shoarmabroodjes 1 komkommer (in blokjes) 1 bakje cherry tomaten ((250 g), in vieren) 2 zakjes bosui ((a 3 stuks), in ringen) 2 bakjes platte peterselie ((a 20 g), alleen de blaadjes) 1 bakje munt ((15 g), alleen d... bekijk recept »
400 gr. Spagettizoutversgemalen peper ca 400 gr. VALES in blokjes 3 el. olijfolie2-4 teentjes knoflook250gr. champignons (of 1 potje champignons )1 bosui in ringetjes1 pakje koksroom of room culinair. Kook de spagetti in ruim water met zout beetgaar,... bekijk recept »
2 kg mosselen 1 eetlepel olie 2 zakjes bosuitjes (a 3 stuks)in schuine stukjes 400 ml kokosmelk 1/2 pot tikka masalasaus (a 400 ml) Bereidingswijze Spoel de mosselen af onder stromend water. Verwijder mosselen die kapot zijn of die na een flinke t... bekijk recept »
500 g uien (in partjes), 1 teentje knoflook (gesnipperd), 20 g boter, 1 flesje Maggi basis voor uiensoep a 255 ml, 2 bosuitjes (in ringetjes), ? 35 g jonge komijnekaas (grof geraspt)4 sneetjes stokbrood (geroosterd) Fruit de uien met de knoflook 10 m... bekijk recept »
100 gr Risottorijst 1 bosui 1 tomaat handje cashewnoten 100 gr gerookte forel beetje koriander (vers of gedroogd) peper/zout olijfolie optie: witte of rose wijn Kook de risotto volgens de normale wijze met een beetje zout. Laat na het koken s... bekijk recept »
2 zoute haringen 150 g Griekse yoghurt 10 radijsjes in plakjes 2 bosuitjes in dunne ringetjes 2 eetlepels verse basilicum fijngehakt zout peper versgemalenSnijd de haringen in dunne reepjes. Meng in een schaal de Griekse yoghurt met de radijsjes, bos... bekijk recept »
4 stukken zalmfilet van 125 g 6 bosuitjes 4 takjes dragon 2 eetlepels boter of vloeibare margarine zeezout vierseizoenen peper, versgemalen ½ citroenSnijd de kontjes van de bosuitjes en halveer de uitjes in de lengte. Ris de dragonblaadjes van de tak... bekijk recept »