1000 recepten met bosui
2 zakken finesse lente ui-cremesoep (a 63 gKnorr), 1 schaaltje Samurai surimi Naturel (170 g,AH), 6 bosuitjes, 1 eetlepel zonnebloemolie, 4 sneetjes casino witbrood. Geen bekijk recept »
350 g biefstuk,2 el balsamico azijn,2 bosuitjes in stukken van 2 cm gesneden,2 rode uien,geschild en in parten,2 a 3 theelepels milde paprikapoeder,versgemalen zwarte peper,1 geperst teentje knoflook,olijfoliegrof zeezout naar smaak Rijg de biefstuk ... bekijk recept »
2 el ketjap manis2 el gembersiroop2 el natuurazijn2 dl visfond400 gram cocktailgarnalen1 el Japanse mix (busje van Silvo)6 bosuitjes1 vleestomaat3 el (sesam)olie1 el sesamzaadVoorbereiding In een kommetje de ketjapgembersiroopazijn en fond mengen. In... bekijk recept »
1 pak Honig Wraps 1? eetlepel (olijf)olie 3 grote plakken gekookte ham 4 bosuitjesfijngehakt Mexicaanse of tacokruiden 150 g geraspte lichtbelegen kaas Bestrijk een passende koekenpan met antiaanbaklaag met olie en zet hem op een middelmatig vuu... bekijk recept »
1 blik Unox Champignon cremesoep a 460 ml 150 g oesterzwammenin reepjes 1 dl Blue Band Finesse voor koken 1 bosuitjein ringetjes kerriepoeder Bereidingswijze Bereid de soep volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de oesterzwammen met de kookr... bekijk recept »
1 ui30gr boter of margarine1/2 el kerriepoeder(mild)30gr bloem1 tl kurkuma(koenjit)1 dl appelsap1 visbouillontablet(KNORR)2 bosuitjes150gr gekookte mosselen4 el garderoom1 el citroensapzoutpeper Al roerende soep weer aan de kook brengen. Bosui en mos... bekijk recept »
200 gram jonge peultjes 4 venkelknollen ? bos bosui 4 grote aardappels 3 eierdooiers 1 dl maisolie eventueel 1 rode paprika 3 teentjes knoflook 1 dl olijfolie 100 gram boter 1 bos salie Rooster ze 10 minuten in een ingevette pan of grillpan. Afgedekt... bekijk recept »
1 el. gembersiroop 1 el. ketjap manis 1 dl. visbouillon 1 bakje cocktailgarnalen 3 bosuitjesin stukjes van 1 cm gesneden 1 tomaatin blokjes gesneden 50 gr. eiermie 1 el. sesamolie Bereidingswijze Eiermie bereiden volgens de verpakking. Gembersiroopke... bekijk recept »
1 ui1 preiolijfolie2 courgettes1 kg aardappelen2 ansjovisfilets1 wijnglas witte wijn500 ml melk600 ml boullion1 kg kabeljauwfiletzout en versgemalen zwarte pepervers gehakte peterselie1 bosje bosuisap van halve citroen Ui en prei snijden en in een gr... bekijk recept »
1 stuk kabeljauwfilet a 150-200 gr4 bosuitjes in stukjes van 1,5 cmolijfoliezoutversgemalen peperknoflook4 tomaten in olie fijngehakt1/4 spaanse peper fijngehakt. Verwarm de oven voor op 200 c. Zet de schotel voor 15 minuten in het midden van de oven... bekijk recept »