1000 recepten met bosui
1 kilo verse mosselen 250 ml witte wijn (Chardonnay) 40 g boter 3 eetlepels Franse mosterd (potje a 250 ml) 40 g bloem 300 ml visbouillon (van tablet) 250 ml koksroom 3 bosuitjes1. Mosselen wassen en uitzoeken, kapotte exempla... bekijk recept »
1 côte de boeuf (ca. 1 kg, van de meesterslager*) 160 g serranoham (pakje à 80 g) 4 takjes salie 3 el grove mosterd 3 el olijfolie 200 g paddenstoelenmelange 3 bosuien 2 tenen knoflook 25 g boter1. Dep het vlees droog met ke... bekijk recept »
2 tenen knoflook 3 el olijfolie 1 tl gemalen komijn (djinten) 3 limoenen 400 g tomatenblokjes 1 zoete puntpaprika 300 g mager rundergehakt (biologisch) 2 avocado's (eetrijp) 50 g Pecorino Romano 50 g Cheddar Tophat 48 8 ... bekijk recept »
4 el olijfolie 1 ui (gesnipperd) 1 teen knoflook (in plakjes) 1 blik tomatenblokjes (400 g) 6 zongedroogde tomaten ((potje 295 ml), uitgelekt) 2 blikjes tonijn (in water (a 185 g)) 2 sneetjes oud witbrood (ve... bekijk recept »
1 duopak krieltjes (aardappelen, 700 g) 3 el olie 2 tl kerriepoeder 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 zakje bosui ((3 stuks), in ringen)1. Kook de krieltjes 5 min. in ruim water met wat zout. Giet af. 2. Verhit de olie in een wo... bekijk recept »
250 g cherrytomaten 2 el zonnebloemolie 400 g Mexicaanse roerbakmix 8 tortillawraps 3 bosuitjes 400 g haringfilets in milde tomatensaus (blikje 200 g) 100 g geraspte jonge kaas1. Halveer de cherrytomaten. Verhit de olie in een hapjes... bekijk recept »
600 g broccoli 1 zakje bosuitjes (3 stuks) ½ bakje amandelschaafsel (a 55 g) 1 el olie 1 tl shoarmakruiden1. Snijd de roosjes van 600 g broccoli. Schil de stronk en snijd hem in blokjes. Verdeel de broccoli en 1 zakje bosui in ... bekijk recept »
1 pak miehoen (250 g) 1 bloemkool (in kleine roosjes) 3 el olie 3 el sojasaus (flesje 250 ml) 2 tl sambal 1 bakje gerookte zalmsnippers (250 g) 1 bakje surimi flakes (120 g) 1 zakje bosui ((3 stuks), in rin... bekijk recept »
300 g pandanrijst 3 bosuien 1 gele paprika 300 g scholfilet 80 ml red curry specerijenpasta (bakje) 300 g winterpeen 300 g salademix (zakje) 4 el geroosterde sesamdressing (flesje 210 ml) 15 g koriander1. Kook de pandan... bekijk recept »
300 g boerenkool (deelblokjes, diepvries doos a 450 g) 1 zakje aardappelpuree voor stamppot (pak a 2 zakjes) 1 runderrookworst (250 g) 2 zoetzure augurken 3 bosuitjes1. Boerenkool in 10 min. gaarkoken. Puree bereiden volgens aa... bekijk recept »