1000 recepten met bosui
- 2 stengels citroengras - 2 a 3 rode pepers (naar wens) - 1 stuk van 3 cm (1 duim) laos - 1 stuk van 3 cm (1 duim) gember - 1 rode ui - 40 cl olijfolie - 400 ml witte wijn - 1 theelepel tomatenpuree - 1 blik kokosroom - 2 eetlepels vissaus - 2 kilo... bekijk recept »
3 sjalotjes,2 teentjes knoflook,3 bosuitjes,3 cm verse gemberwordtel,10 verse gemberbolletjes,1 runderbouillonblokje,2 el wokolie,500 gr.kalfsvleesreepjes.4 el gembersiroop,200 gr.shi-take,10 takjes basilicum,10 cherrytomaatjes,zout,peper. Voorbereid... bekijk recept »
1 ui6 el olie1 el kerrie250 gr. pandan- rijst3 tl bouillonpoeder350 gr. kipfilet2 nectarines250 gr. aardbeien1 bosui3 el citroensap2 tl honing2,5 tl mosterd200 gr. slamelange100 gr. gezouten pinda's Snipper de ui. Verhit 2 el olie. Ui en kerrie ca. 1... bekijk recept »
Witte (basmati/pandan) rijst voor 2 pers.ca. een theekopje 1 struik paksoigewassen en gesneden 3 a 4 bosuitjesin ringetjes gesneden. Ook wat van het groen stukje verse gember van ca 2 cm.geraspt 1 rode lombokpeperontdaan van zaadjes en fijngesned... bekijk recept »
2 el. In ringetjes gesneden bosui, 3 teentjes gesnipperde knoflook 1 el geraspte gemberwortel, 2 tl sesamolie2 dl Japanse sojasaus, 1 dl sake of droge sherry3 el suiker, 2 dl kippenbouillon2 tl maizena. Bereidingswijze Doe de bosuide knoflook en de g... bekijk recept »
750 gram kogelbiefstuk - 3 eetlepels geroosterd sesamzaad - 3 bosuitjes - 3 knoflooktenen - 1 centimeter gemberwortel - 1 1/2 eetlepel suiker - 1 dl. sojasaus - 4 eetlepels water - 01/2 eetlepel sesam-olie - 1 theelepel rode bonenpasta - 2 eetlepels ... bekijk recept »
250 gm sperziebonen 3 worteltjes 200 gm kalkoenfilet 1 bosui 250 gm chinese mie 1 eetlepel(s) (arachide)olie 700 deciliter kippebouillon 1 vijfkruidenpoeder (toko) 1 peper, zout Haal de boontjes af en breek ze in stukjes. Schrap de worteltjes en snij... bekijk recept »
2 biefstukken (à ca. 125 g)100 milliliter olijfolie6 ansjovisfilets2 teentjes knoflook, gepeld2 eetlepels gehakte (platte) peterselie1 bosje lente-/bosui500 gram kruimige aardappels, geschild1 kleine komkommer3 eetlepels wittewijnazijn of ... bekijk recept »
200 gr gerookte zalm 1 zakje bosui 1. 1 bosje bosuitjes 2. 1 komkommer 3. 2 keer 100 gram gekookte en gepelde garnaaltjes 4. 200 gram gerookte zalm 5. 250 ml crème fraiche 6. 2 pakjes verse pasta (kan natuurlijk ook gedroogde pasta zijn) 7. Optie: b... bekijk recept »
250 gr ravioli 150 ml kookroom 75 gr parmezaanse kaas 20 gr geraspte kaas 2 bosui 2 tomaten 1 geroosterdee paprika uit een pot 1. Een lekkere pasta ovenschotel. Deze keer met ravioli, tomaat, paprika en een bosui. Daaroverheen een snel zelfgemaak... bekijk recept »